Сайтът BirdsPhotographer.com е личен проект, който представя красотата на природата ни. На него може да разгледате над хиляда снимки, както и видео клипове на стотици различни птици и животни.

Тук може да закупите:

  • снимки отпечатани на висококачествена фото хартия
  • елегантна фото книга (поръчка с предварителна заявка)
  • права за дадени фотографии или видео материали

На сайта съм направил селекция от подбрани художествени кадри, които могат да бъдат отпечатани във висока резолюция. Те се предлагат като отпечатък на висококачествена фото хартия до размер 60/90 см. Подробно описание за това какво представлява отпечатаната фотография, може да научите на страницата Висококачествен печат и материали. Възможно е дадени снимки да се отпечатат и в по-висока резолюция, по заявка на клиента.

Ако желаете по-оригинален подарък, може да изберете фото книга, отпечатана на висококачествена гланцова хартия в различни размери. Твърдата корица и наситени цветове допринасят за максималното и´ въздействие.

Сайтът BirdsPhotographer.com показва подбрани снимки, които представят различните видове птици и животни в най-интересна “светлина”. Освен тези фотоси, в портфолиото си разполагам с десетки хиляди качествени снимки, които също могат да бъдат ангажирани при заявка по най-различни критерии: откупуване на снимки с ограничени и ексклузивни права върху дигиталния носител, поръчки за календари, книги, плакати, ваучери, флаери, визитки, и др. Списък с всички публикувани до момента снимки на птици и животни може да видите тук.

Авторските видео клипове, са само част от публикуваните онлайн. Видео материалите също могат да бъдат закупени с ограничени и/или ексклузивни права.

Ако имате въпроси или готово предложение, може да се свържете с мен на телефон +359895554440 или по имейл info[at]birdsphotographer[dot]com.


към началото