Снимките, които се предлагат на BirdsPhotographer.com са отпечатани на материали с най-високо качество.

Всяка една фотография е готов продукт от 3 мм PVC подложка, снимка и мат или гланц ламинат от горе. Допълнително и по заявка на клиента, фотографията може да бъде поставена в семпла и стилна алуминиева рамка. Има богат избор на цветове в мат или гланц завършек – сребърен, черен, анодиран/анодизиран (тъмно кафяв), златен, червен и др. цветове. Ето един пример как изглежда снимка с подбрана рамка, според самата фотография.


Фотографиите може по избор да бъдат отпечатани на мат или гланц. Гланц покритието придава повече контраст, наситеност и обем на изображението в сравнение с мат ламинат-а. От друга страна гланц покритието охотно отразява всякакви естествени и изкуствени светлинни източници (както се вижда на мострите по-долу, отпечатани на А2 формат).

Ето няколко съвета как да се избере дали да бъде с гланцово или матово покритие снимката:
Ако снимката ще бъде изложена успоредно на прозорец в помещението или се намира перпендикулярно, но отново в близост до прозорец или директен източник на светлина, най-добре е да се избере мат. В случай че фотографията ще бъде поставена по навътре в стаята и перпендикулярно на прозорец или друг източник на светлина, тогава гланцът ще е по-добрият избор, понеже няма да отразява светлината им.

Самото изображение се отпечатва върху специализирани високогланцови фотохартии с марката Hewlett Packard, произведени в Япония. Печатът се осъществява чрез 12-цветна или 8-цветна технология VIVERA. Независимата оценка на WIR за устойчивост на изображенията е за невероятните 200 години, което многократно надхвърля съществуващите технологии на печат.

За най-големите ценители мога да предложа печат чрез CrystalBond технология, която поставя нов стандарт във фотографското изображение … и измерение!

Снимките отпечатани чрез CrystalBond технология стават само по изрична заявка на клиента, като са налични само за снимки на A2 и А1 формати. Фотографиите, подходящи за печат с CrystalBond технология може да видите тук.

Ето малко повече информация от производителя за CrystalBond технологията:

CrystalBond е новаторски продукт, който дава на зрителя нов превъзходен начин за възприемане произведенията на фотографията.

Това е усъвършенствана технология на изграждане на изображението, където се срещат техническата иновация и естетиката на кристално чистото изображение. Изображенията очароват с по-богати и дълбоки цветове на отпечатъка и са нов стандарт във фотографското изображение.

„Лицето“ на CrystalBond е висококачествен кристален акрилат с дебелина 3 мм.

Прозрачността на кристалния акрилат е по-висока от тази на стъклото и с характерната си UV устойчивост към светлината той придава чистота и изисканост на изображенията. Предпочетен е заради устойчивостта му на стареене и стабилността му при големи температурни изменения и заради това, че е значително по-лек и по-издръжлив от обикновеното стъкло. Кристалният акрилат не е просто защитно покритие за фотографията. Кристалния акрилат дава обем, дълбочина и блясък на изображението.

За гръб на CrystalBond се използва трислоен алуминиев панел с дебелина 3 мм. Монтирането на CrystalBond става посредством прикрепени на гърба алуминиеви холдери, които държат изображенията на дистанция от стената 15-20 мм. Този тип закрепване е особено подходящо за галерии и музеи, както и за съвременни интериори.


към началото